Drivsystem - symboler og meldinger

Drivsystemet kan i enkelte situasjoner vise en melding i kombinasjonsinstrumentet - følg i så fall den veiledningen som gis.
P3-1320-v60H-Symbol - Vehicle is running-399

Dette symbolet tennes sammen med en tekstmelding og et lydsignal hvis en fører uten belte åpner førerdøren med startet dieselmotor eller elmotor.

Det samme skjer hvis en fører uten belte foretar motorstart med åpen førerdør.

Her følger noen eksempler på meldinger, hva de betyr samt forslag til tiltak:

MeldingKonsekvensTiltak
PURE utilgjeng. pga. lav temp. i hybridsystemEn eller flere deler av drivsystemet har ikke nådd riktig arbeidstemperatur.Kjør i HYBRID-modus til meldingen skifter til PURE tilgjengelig - trykk så på PURE-knappen.
PURE utilgjeng. pga midl begrens i hybridsystemMidlertidig systembegrensning, f.eks. ikke riktig arbeidstemperatur.Kjør i HYBRID-modus til meldingen skifter til PURE tilgjengelig - trykk så på PURE-knappen.
PURE utilgjengelig pga. lav batteriladingHybridbatteriet har for lavt energinivå.Kjør i SAVE-modus til meldingen skifter til PURE tilgjengelig, eller lad batteriet med ladekabel og 230 VAC - trykk så på PURE-knappen.
PURE ikke tilgjengelig når girspaken er i manuell posisjonGirspaken er i manuell "+/-"-stilling.Før girspaken til siden, til automatisk stilling og trykk så på PURE-knappen.
PURE tilgjengeligPURE-stillingen er igjen tilgjengelig etter tidligere begrensning.
POWER utilgj. pga. midl. begr. i hybridsystemMidlertidig systembegrensning, f.eks. ikke riktig arbeidstemperatur.
SAVE utilgjeng. pga. midl. begr. i hybridsystemMidlertidig systembegrensning, f.eks. ikke riktig arbeidstemperatur.
4WD utilgjeng. pga midl begr. i hybridsystemMidlertidig systembegrensning, f.eks. ikke riktig arbeidstemperatur.