Koble Bluetooth® -enhet til eller fra

Bilen har Bluetooth® og kan kommunisere trådløst med andre Bluetooth®-enheter etter registrering og tilkobling.

Maksimalt 15 Bluetooth®-enheter kan registreres. Registrering utføres én gang per enhet. Etter registreringen trenger ikke enheten lenger å være synlig/søkbar, bare ha Bluetooth® aktivert.

Når Bluetooth®-funksjonen er aktiv og den sist tilkoblede enheten er innenfor rekkevidde, kobles den til automatisk til bilen når den startes. Navnet på den tilkoblede enheten vises i kildens normalvisning. Vil du koble til en annen enhet, trykker du på OK/MENU og velger bytt enhet.

Når Bluetooth®-enheten er utenfor rekkevidde fra bilen, kobles den automatisk fra. For å koble en enhet fra manuelt - deaktivere Bluetooth i enheten. Hvis du vil avregistrere en Bluetooth®-enhet fra bilen, kan du velge Fjerne en Bluetooth® -enhet. Bilen vil deretter ikke søke etter enheten automatisk.

Det er mulig å ha to Bluetooth®-enheter tilkoblet samtidig. En telefon P3-1346-x60-BT phone connected symbol og en medieenhet P3-1346-x60-BT media playing symbol, som det er mulig å veksle mellom.

P3-1346-x60-Active BT sources
Telefonen er koblet til som både telefon og medieenhet.