Bruke Volvo On Call*

Bruk av VOC-systemet.

Ved en ulykke der beltestrammere, kollisjonspute eller kollisjonsgardin aktiveres, sendes et signal automatisk til VOC servicesenter, som sørger for at riktig hjelp sendes dit du er umiddelbart - politi, ambulanse eller annen egnet innsats.

Når en tjeneste er aktiv, vises symbolet på bildeskjermen.

SOS-knappen - i nødsituasjoner

Trykk på SOS-knappen i 2 sekunder for å aktivere den manuelle alarmtjenesten.

Alternativ til SOS-knappen

I normalvisning for MY CAR trykker du på OK/MENU og velger Innstill.Volvo On CallSOS.

ON CALL-knappen - ved problemer med bilen din

Trykk på ON CALL-knappen i 2 sekunder for å aktivere tjenesten, se Tilgjengelige Volvo On Call*-funksjoner.

Alternativ til ON CALL-knappen

I normalvisning for MY CAR trykker du på OK/MENU og velger Innstill.Volvo On CallOn Call.

Nb!

SOS-knappen skal bare brukes ved ulykker, sykdom eller ved eksterne trusler mot bilen og passasjerene. SOS-funksjonen er bare beregnet for nødsituasjoner. Misbruk kan føre til ekstradebitering.

ON CALL-knappen kan brukes til alle de andre tjenestene, inkludert veiassistanse.

Avbryte tjenesten

Påbegynt tjenesten kan avbrytes innen 10 sekunder ved hjelp av et trykk på EXIT-knappen.

Innstillinger

Mulige valg og innstillinger i menysystemet.

• Lås - bestem når SOS- og ON CALL-knappene skal være aktivert. Funksjonen gjør at knappene bare er aktivert hvis fjernnøkkelen er i posisjon I, II, eller hvis motoren er i gang.
  • Aktiver abonnement - Brukes for å starte abonnementet.
  • Aktiver service - Brukes for å aktivere tilleggstjeneste, f.eks. veiassistanse.