Endre innstillinger i midtdisplayets toppvindu

Det er mulig å endre innstillinger og informasjon for mange av bilens funksjoner via midtdisplayet.
Åpne toppvinduet ved å trykke på fliken øverst eller ved å dra/sveipe ovenfra og ned over skjermen.

Trykk på Innstillinger for å åpne innstillingsmenyen.

P6-17w46-Settings menu highlighted in top view
Toppvindu med knappen for Innstillinger.
Trykk på en av kategoriene og underkategoriene for å navigere til ønsket innstilling.
Endre en eller flere innstillinger. Ulike typer innstillinger endres på forskjellige måter.
Endringene lagres umiddelbart.
P5-1717-Change settings
En underkategori i innstillingsmenyen med forskjellige typer innstillinger, her en flervalgsknapp og radioknapper.