Internettilkoblet bil*

Når bilen er koblet til internett, er det for eksempel mulig å bruke nettradio og musikktjenester via apper, laste ned programvare og kontakte en forhandler fra bilen.

Bilen kobles opp via Bluetooth, Wi-Fi eller med bilens innebygde modem* (SIM-kort).

Når bilen er koblet til internett, er det mulig å dele bilens internettoppkobling (trådløs sone), slik at andre enheter, for eksempel nettbrett, kan få internett1.

Internettstatusen vises med et symbol i statusfeltet i midtdisplayet.

P5-1717-Connected car

Nb!

Ved bruk av internett overføres data (datatrafikk), og det kan medføre en kostnad.

Aktivering av dataroaming kan gi ytterligere avgifter.

Kontakt nettverksleverandøren om kostnaden for datatrafikk.

Nb!

Ved bruk av Apple CarPlay er det bare mulig å koble bilen til internett med Wi-Fi eller bilmodem*.

Nb!

Ved bruk av Android Auto er det mulig å koble bilen til internett med Wi-Fi, Bluetooth eller bilmodem*.

Søk etter supportinformasjon om vilkår for tjenester og personvernpolitikk for kunder på www.volvocars.com før bilen kobles til internett.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder ikke ved tilkobling med Wi-Fi.