Starte og slå av klimakomfort ved parkering*

Opprettholde klimakomfort beholder klimaet i kupeen etter kjøring. Funksjonen kan direktestartes fra midtdisplayet.
P5-1507-Icon-settings-climate
Åpne klimavinduet i midtdisplayet ved å trykke på symbolet midt på klimaraden.
Velg kategorien Parkeringsklima.
Trykk på Behold klimakomfort.
Opprettholdt klimakomfort startes/slås av, og knappen begynner/slutter å lyse.

Nb!

Det er ikke mulig å opprettholde komfortklima hvis det ikke er tilstrekkelig restvarme i motoren til å opprettholde kupéklimaet, eller hvis utetemperaturen er over ca. 20 °C (68 °F).

Nb!

Opprettholdt klimakomfort slås av hvis bilen låses utenfra, slik at ikke restvarme brukes unødvendig. Funksjonen er beregnet på å opprettholde klimakomfort når fører eller passasjer sitter igjen i bilen.

Klimakomforten kan bare opprettholdes i begrenset tid i kaldt vær, avhengig av hvor mye restvarme som er tilgjengelig.