Aktivere og deaktivere utforkjøringshjelp med funksjonsknapp

Hvis bilen ikke er utstyrt med en kjøremodusbryter i tunnelkonsollen, har den en funksjonsknapp for hjelp ved utforkjøring med Hill Descent Control i midtdisplayets funksjonsvindu.

Velge utforkjøringshjelp i midtdisplayets funksjonsvindu

Bakkehjelpen fungerer bare ved lave hastigheter.

Trykk på knappen Hill Descent Control for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

P5-1507-Hill descent control
En lampe i knappen lyser når funksjonen er aktivert.

Når motoren slås av, slås funksjonen av automatisk.

Nb!

Funksjonen slås av ved kjøring i høyere hastigheter, og må gjenaktiveres ved lavere fart, om det er ønskelig.