Feste og ta av beskyttelsesnettet*

Beskyttelsesnettet hindrer at last sklir framover i kupeen ved brå oppbremsinger.

Beskyttelsesnettet monteres i fire festepunkter.

P5-1617-V90-load net overview

Beskyttelsesnettet må av sikkerhetsgrunner alltid festes og forankres som angitt i beskrivelsen nedenfor.

Nettet er i kraftig nylonvev og kan festes på to ulike steder i bilen:

• Bakre montering - bak baksetet.
  • Fremre montering - bak forsetene.

Advarsel

Last i bagasjerommet må festes godt, også med et riktig montert beskyttelsesnett.

Feste beskyttelsesnettet

Bakre montering

P5-1717-V90-load net installing rear position
Fell eventuelt frem baksetets seterygg for å gjøre plasseringen lettere.
Før beskyttelsesnettkassettens endestykker ned over festeøynene i sidepanelenes forsenkning. Trykk endestykket ned på én side om gangen. Kontroller at kassetten sitter skikkelig fast.
Trekk opp nettet.
Hekt fast beskyttelsesnettes ene festehake i det bakre takfestet, og trykk det så frem til endeposisjon.
Hekt fast den andre festehaken på motsatt side og trykk den frem til endeposisjon.

Fremre montering

P5-1617-V90-load net installing front position
Fell fram bakseteryggen.
Sett beskyttelsesnettkassettens festeskinner på plass foran seteryggens festeklosser.
Skyv kassetten inn på festeklossene.
Trekk opp nettet.
Hekt fast beskyttelsesnettes ene festehake i det fremre takfestet, og trykk det så frem til endeposisjon.
Hekt fast den andre festehaken på motsatt side og trykk den frem til endeposisjon.

Ta av beskyttelsesnettet

Løsne beskyttelsesnettet fra takfestene ved å trykke festehakene bakover. La nettet rulle inn i kassetten.
P5-1617-V90-load net release button

Bakre montering:

Trykk på knappen på hver side av kassetten for å løsne endestykkene fra festeøynene. Løft ut beskyttelsesnettet.

Fremre montering:

Skyv kassetten fra festeknastene og løft ut beskyttelsesnettet.