Programmere maksimal åpning for elektrisk betjent bakluke*

Tilpass åpningen av bakluken til lav takhøyde.
Stille inn maksåpning:
Åpne bakluken - stoppe den i ønsket åpningsstilling.

Nb!

Det er ikke mulig å programmere mindre åpning enn halvåpen bakluke.
Trykk inn P5-1507 Power Operated Tailgate - close only button-knappen på undersiden av bakluken i minst 3 sekunder.
To korte signaler lyder, og stillingen blir lagret.
Tilbakestilling av maksåpning:
Før bakluken manuelt til høyeste mulige stilling – trykk inn P5-1507 Power Operated Tailgate - close only button-knappen på bakluken i minst 3 sekunder.
To signaler lyder, og stillingen blir slettet. Heretter vil bakluken åpnes til sin maksimumsstilling.

Nb!

• Hvis systemet har arbeidet sammenhengende i for lang tid, slås det av for å unngå overbelastning. Det kan brukes igjen etter ca. 2 minutter.