Starte og slå av tidsinnstilt klimatisering av kupeen*

Tidsinnstilt klimatisering av kupeen varmer* eller ventilerer kupeen før kjøring, hvis mulig. Funksjonen kan direktestartes fra midtdisplayet eller en mobiltelefon.

Starte og slå av fra bilen

P5-1507-Icon-settings-climate
Åpne klimavinduet i midtdisplayet ved å trykke på symbolet midt på klimaraden.
Velg kategorien Parkeringsklima.

Trykk på Forkondisjonering.

Tidsinnstilt klimatisering av kupeen startes / slås av, og knappen begynner/slutter å lyse.

Nb!

Dørene og vinduene til bilen bør være stengt under tidsinnstilt klimatisering av kupeen.

Advarsel

Ikke bruk forkondisjonering hvis bilen har varmer*:

• Innendørs i uventilert rom. Eksos avgis hvis varmeren starter.
  • På steder med brennbart eller lettantennelig materiale i nærheten. Drivstoff, gass, høyt gress, sagspon osv. kan antennes.
  • Når det er risiko for at varmerens eksosrør blir blokkert, f.eks. kan høy snø i fremre høyre hjulhus forhindre varmerens ventilasjon.

Tenk på at forkondisjoneringen kan startes av en timer som er stilt inn lang tid i forveien.

Starte fra app*

Start av tidsinnstilt klimatisering av kupeen og informasjon om valgte innstillinger kan styres fra en enhet som har appen Volvo On Call*. Tidsinnstilt klimatisering av kupeen* varmer kupeen til komforttemperatur eller ventilerer kupeen ved å blåse inn luft utenfra.

Kupeen kan også forkondisjoneres med funksjonen fjernstart av bilen (Engine Remote Start - ERS)1 via Volvo On Call*-app.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Enkelte markeder (land).