Koble bilen til internett telefon (Wi-Fi)

Opprett en internettilkobling via trådløst nett gjennom internettdeling fra en telefon, og få tilgang til de tilkoblede tjenestene i bilen.
Kontroller at telefonen støtter internettdeling og at funksjonen er aktivert. Funksjonen kalles "internettdeling" på iPhone og "personlig trådløs sone" på Android-telefoner. For iPhone-telefoner må også menysiden "internettdeling" være åpen til internettilkoblingen er opprettet.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Gå videre til KommunikasjonWi-Fi.
Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Wi-Fi.
Hvis annen oppkoblingskilde brukes, må valget om å bytte tilkobling bekreftes.
Trykk på nettverksnavnet for det nettverket du vil koble til.
Angi passordet til nettverket.
Bilen kobler seg til nettverket.

Husk at visse telefoner deaktiverer nettdelingen etter at kontakten til bilen er brutt, f.eks. når du forlater bilen og frem til neste gangs bruk. Dermed må internettdelingen i telefonen aktiveres igjen ved neste gangs bruk.

Når telefonen koples til bilen, lagres den for senere bruk. Hvis du vil se en liste med lagrede nettverk eller fjerne lagrede nettverk manuelt, går du til InnstillingerKommunikasjonWi-FiLagrede nettverk.

Nb!

Telefon og nettverksoperatør må støtte internettdeling (deling av internettoppkobling), og abonnementet må inkludere datatrafikk.
P5–1507–WiFi logo small

Tekniske krav og sikkerhetskrav for Wi-Fi-tilkobling er beskrevet i et eget avsnitt.