Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til en rekke tjenester ved bruk av ett og samme brukernavn og passord.

Eksempel på tjenester:

• Volvo On Call-app* – kontroller bilen med din telefon. Det er for eksempel mulig å kontrollere drivstoffnivået, se nærmeste bensinstasjon og låse bilen på avstand.
  • Send to Car – send adresser fra karttjenester på nettet direkte til bilen.
  • Bestille service og reparasjon – registrer ønsket verksted/forhandler på volvocars.com for å bestille service direkte fra bilen.

Nb!

Hvis brukernavnet/passordet for en tjeneste (f.eks. Volvo On Call) endres, blir den automatisk endret også for andre tjenester.

Volvo ID opprettes fra bilen, volvocars.com eller Volvo On Call-app1.

Når Volvo ID er registrert i bilen, blir flere tjenester tilgjengelige.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 For deg som har Volvo On Call*.