Komfort og kontroll med Volvo On Call-appen

Volvo On Call-brukere har alltid direkte kontakt med bilen sin via Volvo On Call-appen.

Det er f.eks. mulig å se om lyspærer må skiftes og om spylervæske må fylles på. Det er mulig å låse og låse opp bilen, kontrollere drivstoffnivået og få informasjon om nærmeste bensinstasjon. Også forkondisjonering kan stilles inn og startes via bilens parkeringsklima eller funksjonen fjernstart av bil (ERS1).

Volvo On Call-appen oppdateres kontinuerlig. Oppdatert informasjon om tilgjengelige funksjoner for forskjellige bilmodeller finnes på support.volvocars.com.

Volvo On Call-appen finnes for iOS, Android og Windows Mobile. Last den ned gratis fra Apple Appstore, Google Play eller Windows Phone Store.

1. 1 Engine Remote Start er tilgjengelig på visse markeder og modeller.