Bestill service og reparasjon1

Denne tjenesten er en komfortabel måte å bestille service- og verkstedavtaler på direkte fra bilen.

Når det er på tide med service, og i noen tilfeller når bilen har behov for reparasjoner, vises en melding på førerdisplayet og øverst på midtdisplayet. Tidspunktet for service bestemmes av hvor lang tid som har gått, hvor mange timer motoren har vært igang eller strekningen som bilen har kjørt siden forrige service.

Før tjenesten kan brukes

• Opprett Volvo ID og, registrer den på bilen.
  • Velg Volvo-forhandleren du ønsker å ha kontakt med ved å gå inn på www.volvocars.com og logge inn.
  • Bilen må være koblet til internett for at det skal være mulig å sende og motta bestillingsinformasjon2.

Bestille service

Fyll ut en timeforespørsel når du ønsker det eller når en melding om behov for service eller reparasjon viser.

P5-1507 ICON_APP_SCREEN_CAR_INFO
Åpne appen Bilstatus fra appvinduet i midtdisplayet.
Trykk på Avtaler.
Trykk på Be om avtale.
Sørg for at riktig Volvo-ID er fylt ut.
Sørg for at ønsket Verksted er fylt ut.
Skriv i feltet Info til verksted hvis det er noe du vil ha utført ved verkstedbesøket eller du har annen viktig informasjon til verkstedet.
Trykk på Send forespørsel om avtale.

Du vil få sendt et forslag til verkstedtime via e-post innen et par dager3.

Du vil også få den samme kommunikasjonen via e-post og når du går inn på www.volvocars.com og logger inn.

Når du har sendt bestillingsforespørsel, slukkes meldingen om at bilen trenger service på førerdisplayet (i en del markeder).

Trykk på Avbryt forespørsel hvis du ikke vil sende forespørselen likevel.

Forespørsler som sendes fra bilen, inneholder bilinformasjon som letter planleggingen for verkstedet.

Forhandleren kommer tilbake med et digitalt bestillingsforslag. Du har også informasjon om forhandleren tilgjengelig i bilen, og kan når som helst ta kontakt med verkstedet.

Godkjenn bestillingsforslaget

Når bilen har tatt imot et bestillingsforslag, vises en melding øverst på midtdisplayet.

Trykk på meldingen.
Hvis forslaget til verkstedtime passer, trykker du på Godta. Hvis ikke, trykker du på Send nytt tilbud eller Avvis.

I noen markeder minner systemet deg om bestilt tid når det nærmer seg, i tillegg kan navigasjonssystemet4 veilede deg til verkstedet når det er tid for avtalen.

1. 1 Gjelder enkelte markeder.
  2. 2 Ved bruk av internett overføres data (datatrafikk), noe som kan medføre kostnader.
  3. 3 Tidsperioden kan variere avhengig av marked.
  4. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  5. 4 Gjelder Sensus Navigation*.