Justere innvendig belysning

Belysningen i bilen tennes til ulike tider avhengig av tenningsstillingen. Den innvendige belysningen kan justeres med et tommelhjul i instrumentpanelet, og enkelte lysfunksjoner kan også justeres via midtdisplayet.
P5-1746-All-Thumbwheel for light adjustment

Med tommelhjulet på instrumentpanelet til venstre for rattet justeres lysstyrken på displaybelysningen, knappbelysningen, omgivelseslyset og stemningslyset*

Justere omgivelses-/dekorlys

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLamper og belysningInnvendige lys.

Velg mellom følgende innstillinger:

• Under Intensitet på utelys velger du mellom Av, Lav og Høy.
  • Under Nivå på utelys, velger du mellom Redus. og Full.

Justere stemningslys*

Bilen har lysdioder som gjør det mulig å endre farge på lyset. Denne belysningen er tent når bilen er i gang.

Endre lysstyrken

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLamper og belysningInnvendige lysKupélys.
Under Intensitet på kupélys velger du mellom Av, Lav og Høy.

Endre farge på lyset

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLamper og belysningInnvendige lysKupélys.

Velg mellom Etter temperatur og Etter farge for å endre lysstyrken.

Ved valg Etter temperatur endres lysstyrken etter innstilt kupétemperatur.

Ved valg Etter farge kan underkategorien Temafarger benyttes for å justere lyset enda mer.