Talekontroll1

Føreren kan talestyre enkelte funksjoner i mediespilleren, en Bluetooth-tilkoblet telefon, klimasystemet og Volvos navigasjonssystem*.

Talestyringen gir ekstra komfort og hjelper føreren til å ikke distraheres, slik at han eller hun kan konsentrere seg om kjøringen, veien og trafikksituasjonen.

Advarsel

Føreren har alltid det fulle ansvaret for å kjøre bilen på en sikker måte og overholde gjeldende trafikkregler.
P5–1507–Speech-overview
Mikrofon for talestyringen

Talestyring skjer i dialogform ved at brukeren sier kommandoen og får verbal respons fra systemet. Talestyringssystemet bruker samme mikrofon som Bluetooth-enheter, og talestyringssystemets svar skjer via bilens høyttalere. I noen tilfeller vises også tekstmeldinger på førerdisplayet. Funksjoner styres med høyre knapperad i rattet, og innstillinger foretas via midtdisplayet.

Systemoppdatering

Talestyringssystemet blir hele tiden bedre. Hent oppdateringer for optimal funksjonalitet på support.volvocars.com.

1. 1 Gjelder enkelte markeder.
  2. * Tilleggsutstyr/tilbehør.