Trafikkskiltinformasjon med hastighetsvarsling og innstillinger

Delfunksjonen Fartsgrensevarsling for RSI1 er valgbar - føreren kan velge eller av.

Fartsgrensevarsling varsler føreren når gjeldende fartsgrense eller en forhåndsvalgt "hastighetsgrense" overskrides. Varslingen gjentas én gang etter 1 minutt innenfor samme område med fartsgrense hvis ikke føreren senker hastigheten.

En ny varsling om hastighetsoverskridelse, inkludert en påminnelse, kan ikke utløses før bilen når et nytt område med (annen) fartsgrense.

P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol 90kmh

Fartsvarselet gis ved at symbolet2 i førerdisplayet med gjeldende fartsgrense blinker en stund når den hastigheten overskrides.

P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol fartkamera

Fartsvarsel avgis alltid hvis fartsbegrensningen overskrides i forbindelse med fartskamerainformasjonen.

Innstillinger

Justere grense for fartsvarsling

Føreren kan velge å få varsel ved en høyere hastighet enn den som er skiltet.

Velg grense for fartsvarsling slik:
Velg InnstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information i toppvinduet på midtdisplayet.
Marker Fartsgrensevarsling.
Funksjonen aktiveres og en velger for fartsgrense vises.
Juster grense for fartsvarsling ved å trykke på bildeskjermens opp- eller nedpiler.
P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol fartkamera

(Vær klar over at funksjonen ikke tar hensyn til valgt grensejustering når førerdisplayet viser symbolet for fotoboks.)

Lydvarsling på/av

Det er også mulig å få en lydvarsling i forbindelse med hastighetsvarsling.

Endre innstilling av varsellyd slik:
Velg InnstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information i toppvinduet på midtdisplayet.
Marker / fjern markeringen Lydvarsling om trafikkskilt for å aktivere eller slå av lydvarsling.

Når funksjonen Lydvarsling om trafikkskilt er aktivert, varsles føreren også ved kjøring mot kjøreretningen eller forbudt innkjørsel.

Varsel om kamerabokser På/av

P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol fartkamera

Hvis bilen har Sensus Navigation* og kartdata inneholder informasjon om fotobokser, kan føreren velge å få lydvarsling i forbindelse med fotobokser.

Endre innstilling av varsellyd slik:
Velg InnstillingerMy CarIntelliSafeRoad Sign Information i toppvinduet på midtdisplayet.
Marker / fjern markeringen Lydvarsling om fotobokser for å aktivere eller slå av lydvarsling for fotobokser.
  1. 1 Road Sign Information
  2. 2 Trafikkskilt er markedstilpasset – bildet i denne instruksjonen viser bare et eksempel.
  3. * Tilleggsutstyr/tilbehør.