Tips om bruk av Apple® CarPlay®*

Her finner du tips som kan være nyttige ved bruk av CarPlay®.
  • Oppdater din iPhone med den nyeste versjonen av operativsystemet iOS, og sikre at alle appene er oppdatert.
  • Koble telefonen fra USB-porten og koble den til igjen ved problemer med CarPlay. Du kan også teste på telefonen ved å slå av appen som ikke fungerer og deretter starte den igjen, eller forsøke å slå av alle appene og starte telefonen på nytt.
  • Hvis ikke appene vises når CarPlay starter (svart skjerm), forsøker du å minimere og utvide delvinduet for CarPlay.
  • Bruk av apper som ikke er kompatible med CarPlay kan av og til føre til at tilkoblingen mellom telefonen og bilen brytes. Du finner informasjon om hvilke apper som støttes og om kompatible telefonmodeller på nettsiden til Apple. Det er også mulig å søke etter CarPlay i App Store for å finne informasjon om apper som er kompatible med CarPlay på ditt marked.
  • CarPlay fungerer bare med iPhone1.

Nb!

Tilgjengelighet og funksjonalitet kan variere avhengig av marked.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Apple, CarPlay og iPhone er registrerte varemerker som tilhører Apple Inc.