Aktivere og deaktivere privat låsing

Privat låsing aktiveres med en funksjonsknapp i midtdisplayet og en valgfri PIN-kode.

Nb!

For at funksjonen for privat låsing skal kunne aktiveres, må bilen minst være i tenningsposisjon I.

Angi sikkerhetskoden før første gangs bruk

Første gang funksjonen brukes, må det velges en sikkerhetskode. Den kan deretter brukes til å deaktivere privat låsing hvis den valgte PIN-koden er mistet eller glemt. Sikkerhetskoden fungerer som en PUK-kode for alle eventuelle PIN-koder som settes for privat låsing.

Lagre sikkerhetskoden på et sikkert sted.

Opprette en sikkerhetskode:

Trykk på knappen for privat låsing i funksjonsvinduet.

P5-1646-x90-function button private locking
Et popup-vindu vises.
Angi ønsket sikkerhetskode.
Sikkerhetskoden er lagret. Funksjonen privat låsing er nå klar til å aktiveres.

Hvis systemet er nullstilt, må ovenstående prosedyre gjentas.

Aktivere privat låsing

Trykk på knappen for privat låsing i funksjonsvinduet.

P5-1646-x90-function button private locking
Et popup-vindu vises.

Oppgi den koden som brukes for å låse opp bakluken, og trykk på Bekreft.

Bakluken låses. Låsingen bekreftes av en grønn indikering ved knappen i funksjonsvinduet.

Deaktivere privat låsing

Trykk på knappen for privat låsing i funksjonsvinduet.

P5-1646-x90-function button private locking
Et popup-vindu vises.
Angi koden som ble brukt ved låsing, og trykk på Bekreft.

Bakluken låses opp. Opplåsingen bekreftes ved at den grønne indikeringen ved knappen i funksjonsvinduet slukker.

Nb!

Hvis du mister eller glemmer PIN-koden eller hvis feil kode slås inn mer enn tre ganger, kan sikkerhetskoden brukes til å deaktivere den private låsingen.

Nb!

Hvis privat låsing er aktivert og bilen låses opp via Volvo On Call* eller Volvo On Call*-appen, vil den private låsingen deaktiveres automatisk.