Innstillinger for bilmodem1

Bilen har et modem som kan brukes til å koble bilen til internett. Det er også mulig å dele Internettilkoblingen via Wi-Fi.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på KommunikasjonBilmodem internett og velg innstillinger:
  • Bilmodem internett - velg for å bruke bilmodemet til oppkobling.
  • Databruk - trykk på Tilb.still nullstiller telleverket for mottatt og sendt datamengde.
  • Nettverk
Velg leverandør - automatisk eller manuelt valg av nettverksoperatør.
Data roaming - Hvis det er krysset av i ruten, vil bilmodemet prøve å koble seg opp mot Internett, når bilen befinner seg utenlands utenfor hjemmenettverket. Husk at dette kan medføre høye kostnader. Kontroller roamingavtalen for datatrafikk i utlandet med nettverksoperatøren i ditt hjemland.
  • SIM-kort PIN
Endre PIN - maksimalt 4 sifre kan angis.
Deaktiver PIN - velg om PIN-kode skal kreves for tilgang til SIM-kort.
  • Send forespørselskode - brukes f.eks. for å fylle på eller kontrollere saldo på kontantkort. Funksjonen er operatøravhengig.
  1. 1 Bare biler med Volvo On Call,