Skrive inn tegn, bokstaver og ord for hånd i midtdisplayet

Med tastaturet på midtdisplayet er det mulig å skrive tegn, bokstaver og ord på skjermen ved å "tegne" for hånd.
P5-1717-All-Keypad enable handwriting

Trykk på knappen på tastaturet for å bytte for å skrive med taster til å skrive inn bokstaver og tegn for hånd.

P5-1717-ALL-Keypad layout handwrite
  1. P5-Icon red circle 1Område for skriving av tegn/bokstaver/ord / deler av ord.
  2. P5-Icon red circle 2Tekstfelt der tegn eller ordforslag1 vises etter hvert som de skrives på skjermen (1).
  3. P5-Icon red circle 3Forslag til tegn/bokstaver/ord / deler av ord. Det er mulig å rulle i listen.
  4. P5-Icon red circle 4Mellomrom. Mellomromstegn kan også skrives ved å skrive en bindestrek (-) i området for håndskrevne bokstaver (1). Se "Sette inn mellomrom i fritekstfelt med håndskrift" nedenfor.
  5. P5-Icon red circle 5Angre inntastet tekst. Trykk kort for å fjerne et tegn / en bokstav om gangen. Vent en kort stund før neste trykk for å fjerne neste tegn/bokstav osv.
  6. P5-Icon red circle 6Gå tilbake til tastaturet med vanlig tegninnmating.
  7. P5-Icon red circle 7Slå av / sette på lyd ved inntasting.
  8. P5-Icon red circle 8Skjul tastaturet. Hvis dette ikke er mulig, vises ikke knappen.
  9. P5-Icon red circle 9Bytt språk for tekstinnmating.

Skrive inn tegn/bokstaver/ord for hånd

Skriv et tegn, en bokstav, et ord eller deler av et ord i området for håndskrevne bokstaver (1). Skriv ordet eller deler av ordet over hverandre eller på en linje.
Et antall forslag til tegn, bokstaver eller ord vises (3). Det meste sannsynlige vises øverst oppe i listen.

Viktig

Ikke bruk skarpe gjenstander mot skjermen, da kan den ripes opp.
Angi tegnet/bokstaven/ordet ved å vente litt.
Tegnet/bokstaven/ordet øverst oppe i listen mates inn. Det er også mulig å velge et annet tegn enn det som vises øverst oppe - trykk på ønsket tegn/bokstav eller ønsket ord i listen.

Fjerne/endre bokstaver som er skrevet inn for hånd

P5-1717-ALL-Keypad_erase_handwriting
Slett tegn i tekstfeltet (2) ved å sveipe over feltet for håndskrift (1).

Du kan fjerne/endre tegn/bokstaver på flere måter:

• Trykk i listen (3) for den bokstaven det ordet du egentlig mente.
  • Trykk på knappen for å angre tekstinnmating (5) for å fjerne bokstaven og begynne på nytt.
  • Sveip vannrett fra høyre til venstre2 over området for håndskrevne bokstaver (1). Fjerne flere bokstaver ved å sveipe over områder flere ganger.
  • Et trykk på krysset i tekstfeltet (2) fjerner all innskrevet tekst.

Bytte rad i fritekstfelt med håndskrift

P5-1717-ALL-Keypad_new row
Bytt rad for hånd ved å tegne inn tegnet over i feltet for håndskrift3.

Sette in mellomrom i fritekstfelt med håndskrift

P5-1717-ALL-Keypad_blank spaces
Sett inn et mellomrom ved å tegne en strek fra venstre til høyre4.
  1. 1 Gjelder enkelte systemspråk.
  2. 2 For arabisk tastatur sveiper du i motsatt retning. Ved sveip fra høyre mot venstre opprettes et mellomrom.
  3. 3 For arabisk tastatur – tegn det samme tegnet, men speilvendt.
  4. 4 For arabisk tastatur - tegn streken fra høyre til venstre.