Indikasjon ved låsing/opplåsing av bilen

Når bilen låses eller låses opp med fjernnøkkelen, viser blinklysene på bilen at låsingen/opplåsingen er riktig utført.

Det er mulig å tilpasse indikeringen ved låsing/opplåsing av bilen. Se avsnittet "Velg hvordan bilen bekrefter låsing og opplåsing".

Utvendig indikasjon

Låsing
  • Bilens varselblinklys angir låsing med ett blink og ved at sidespeilene felles inn1.
Låse opp
  • Bilens varselblinklys angir låsing med to blink og ved at sidespeilene felles ut1.

Alle dører, bakluken og panseret må være lukket for å angi låst bil.

Hvis låsingen skjer når kun førerdøren er lukket2, vil bilen låses, men indikering skjer først etter at samtlige dører, bakluken og panseret er lukket.

Lås- og alarmindikator

16w17 - SPA - S/V90 - Security LED (Larmindikator)
Lås- og alarmindikatoren på instrumentpanelet viser låsesystemets status.

Langt blink indikerer låsing av bilen. Når bilen er låst, angis dette med korte pulserende blink.

Indikering i låseknapper

Fordører

16w17 - P5 - Central locking front door
Låseknapper med indikatorlampe i fordør.

Tent indikatorlampen i fordørenes respektive låseknapp betyr at alle dører er låst. Hvis en dør åpnes, slukkes lampen i begge dørene.

I alle dører*

16w17 - P5 - Central locking rear door
Låseknapp med indikatorlampe i bakdør.

Tent indikatorlampen i dørenes respektive låseknapp betyr at de aktuelle dørene er låst. Hvis en dør låses opp, slukker lampen mens de andre fortsetter å lyse.

Velg hvordan bilen bekrefter låsing og opplåsing

Ulike alternativer for indikering av låsing/opplåsing kan stilles inn via midtdisplayet.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på My CarLåsingLåsing og opplåsing tilbakemelding/>
Velg innstilling for hørbar og synlig respons.

Les mer om indikering av låsing/opplåsing i avsnittene "Trygghetsbelysning" og "Stille inn sidespeil".

1. 1 Bare biler med elektrisk innfellbare sidespeil.
  2. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  3. 2 Gjelder ikke biler utstyrt med nøkkelfri låsing/opplåsing (Passive Entry*).