Autoregulere klimaet

Med autoregulert klima styres flere klimafunksjoner automatisk av klimaanlegget.

Autoreguleringen styrer luftresirkuleringen, luftkondisjoneringen og luftdistribusjonen automatisk.

P5-1507–Climate–Button AUTO
Autoreguleringsknapp i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet.

Trykk kort eller lang tid på AUTO.

Temperaturen eller viftenivået endres avhengig av om du trykker kort eller lenge:
  • Kort trykk - tilbakestilles til tidligere innstillinger for automatisk klimaregulering.
  • Langt trykk - endres til standardinnstillinger: 22 °C/72 °F og nivå 3 (nivå 2 i baksetet1).
Autoregulering av klimaet aktiveres/deaktiveres, og knappen begynner å lyse/slukker.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 For biler med 4-sonersklima*.