Angi reisemål direkte på kartet

Et reisemål kan angis på forskjellige måter, og å merke med fingeren på kartet er en måte.

I mange tilfeller er det enklest å bla frem til ønsket posisjon og trykke på den med fingeren.

P5-1507-Icon-Navi launch fullscreen

Kontroller først at kartvinduet er maksimert: Hvis denne knappen vises på skjermen, trykker du på den for å maksimere kartbildet.

Fortsett deretter slik:
  1. Bla frem ønsket posisjon på kartet.
  2. Trykk og hold på posisjonen et ikon dannes og det vises en meny.
P5-1507-Navi Ange mål-Klick på karta

3. Velg Gå hit, og veivisningen begynner.

Slette ikonet

Hvis ikonet til posisjonen skal slettes:
  • Velg Slette

Juster ikonets posisjon

Hvis posisjonen til ikonet skal justeres:
  1. Trykk lenge på ikonet. Dra det til ønsket posisjon og slipp.