Aktivere/deaktivere trafikkskiltinformasjon

Funksjonen Trafikkskiltinformasjon (Road Sign Information - RSI) kan aktiveres/deaktiveres.

Aktivere/deaktivere trafikkskiltinformasjon

P5-1507-Knapp TrafikSkyltsInformation RSI

Funksjonen aktiveres/deaktiveres i funksjonsvinduet til midtdisplayet.

Trykk på knappen Road Sign Information i funksjonsvinduet.
RSI aktiveres og knappen viser en grønn indikering - en grå indikering betyr at RSI er deaktivert.

Aktivere/deaktivere hastighetsvarsel

Funksjonen Fartsvarsling varsler føreren når fartsgrensen overskrides. Fartsvarsel avgis alltid hvis fartsbegrensningen overskrides i forbindelse med fartskamerainformasjonen. Føreren kan velge å ha funksjonen aktivert eller deaktivert.

P5-1519-Trafikskyltsinfo Symbol 90kmh

Fartsvarselet gis ved at symbolet i førerdisplayet med gjeldende fartsgrense blinker en stund når hastigheten overskrides.

Trykk på Innstillinger i midtdisplayets øverste vindu.
Trykk på My CarIntelliSafeRoad Sign Information.
Velg Fartsgrensevarsling for å aktivere/deaktivere hastighetsvarsel.
Hvis funksjonen aktiveres, vises en hastighetsvelger.

Juster grensen for når hastighetsvarselet skal utløses opp og ned, ved å trykke på pil opp/pil ned.

Vær klar over at det ikke re tatt hensyn til grensejusteringer når førerdisplayet viser symbolet for fotoboks.

Aktiver/deaktiver lydvarsel

Det er mulig å få lydvarsel i forbindelse med fartsvarsel:

Trykk på Innstillinger i midtdisplayets øverste vindu.
Trykk på My CarIntelliSafeRoad Sign Information.
Velg Lydvarsling for å aktivere/deaktivere lydvarselet.

Når funksjonen Lydvarsling er aktivert, varsles føreren også ved kjøring mot forbudt påkjørsel.