Innstillinger for førerdisplay

Innstillinger for førerdisplayet kan velges i applikasjonsmenyen for førerdisplayet, samt i midtdisplayets meny Innstillinger.

Innstillinger i appmenyen

I appmenyen er det mulig å velge hvilken informasjon førerdisplayet skal vise fra

• kjørecomputeren
  • mediespilleren
  • telefonen
  • navigasjonssystemet*.

Applikasjonsmenyen i førerdisplayet åpnes og håndteres med det høyre bryterpanelet på rattet. Se avsnittet "Håndtere applikasjonsmenyen i førerdisplayet".

Innstillinger i midtdisplayet

Velge informasjonstype

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på My CarDisplayerBakgrunn på førerdisplay.

Velg hva som skal vises i bakgrunnen:

• Ikke vis informasjon i bakgrunnen
  • Vis info. om medier som spilles av
  • Vis navigasjon selv om rute ikke er valgt1.

På 12-tommers førerdisplay vises informasjon i midten, og i 8-tommers førerdisplay vises informasjon i feltet øverst til høyre.

Velge tema

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på My CarDisplayerTemaer

Velg tema (utseende) på førerdisplayet:

• Glass
  • Minimalistic
  • Performance
  • Chrome rings.

Velge språk

Trykk på Innstillinger i toppvinduet i midtdisplayet.
Trykk på SystemSpråk for å velge språk.
Endringer påvirker språket på alle displayene.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Kart vises bare på 12-tommers førerdisplay. På 8-tommers førerdisplay vises bare veiledning. Se mer informasjon i avsnittet "Display og manøvreringselementer for kartnavigering", samt "Kartnavigering på førerdisplayet".