Kupéspeil

Kupéspeilet kan nedblendes med en bryter nederst på speilet. Alternativt blendes speilet automatisk.
P5-1507 Interior rear view mirror
  1. P5-Icon red circle 1Bryter for nedblending

Manuell nedblending

Hvis det kommer inn sterkt lys bakfra, kan det reflekteres i kupéspeilet og blende føreren. Blend ned med bryteren for nedblending, ved forstyrrende lys bakfra:
Blend ned ved å føre bryteren inn mot kupéen.
Tilbakestill til normal posisjon ved å føre bryteren mot frontruten.

Automatisk nedblending*

Hvis det kommer inn sterkt lys bakfra, blender kupéspeilet ned automatisk. Bryter for manuell nedblending finnes ikke på speil med automatisk nedblending.

Kupéspeilet har to følere - en rettet forover og en rettet bakover - som samarbeider for å identifisere og eliminere blendende lys. Føleren som er rettet forover, registrerer omgivelseslyset, mens føleren som er rettet bakover, registrerer lys fra kjøretøy som kjører bak.

 Nb!

Skjules følerne av for eksempel parkeringstillatelser, transpondere, solbeskyttelse eller genstander i setene eller i bagasjerommet på en slik måte at lyset ikke når følerne, reduseres innvendig og utvendige bakspeils nedblendingsfunksjon.

Automatisk nedblending er alltid aktiv under kjøring, bortsett fra når revers er valgt. Følsomheten for nedblending kan justeres i tre nivåer og vil påvirke både de innvendige og sidespeilene.

 Nb!

Ved bytte av følsomhet merkes ingen forandring av nedblendingen umiddelbart, men forandringen vil være gjennomført etter en stund.

Innstillinger for funksjonen gjøres via midtdisplayet:

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på My CarSpeil.
Under Speil automatisk dimming, velger du Normal, Mørk eller Lys.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.