Koble opp bil

Koble opp bilen med telefon via Bluetooth, Wi-Fi eller med bilens innebygde modem*.

Mobiltelefon og nettleverandør må støtte internettdeling (deling av internettoppkobling) og abonnementet må omfatte datatrafikk.

Nb!

Ved bruk av internett overføres data (datatrafikk), og det kan medføre en kostnad.

Aktivering av dataroaming kan gi ytterligere avgifter.

Kontakt nettverksleverandøren om kostnaden for datatrafikk.

Nb!

Ved bruk av Apple CarPlay er det bare mulig å koble bilen opp med Wi-Fi eller bilmodem*.

Nb!

Ved bruk av Android Auto er det mulig å koble bilen til internett med Wi-Fi, Bluetooth eller bilmodem*.

Les betingelsene for tjenester og personvernpolicy for kunder, på support.volvocars.com før du kopler opp telefonen.

Koble opp med Bluetooth

Se Kople telefonen.

Koble opp med Wi-Fi

P5–1507–WiFi logo small
Aktivere internettdeling (bærbar/personlig hotspot) i mobiltelefonen.
Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på KommunikasjonWi-Fi.
Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Wi-Fi.
Trykk på nettverksnavnet for det nettverket du vil koble til.
Angi passordet til nettverket.
Hvis annen oppkoblingskilde er brukt tidligere - bekreft valget om å bytte tilkobling.
Bilen kobler seg til nettverket.

Husk at visse telefoner deaktiverer nettdelingen etter at kontakten til bilen er brutt, f.eks. når du forlater bilen og frem til neste gangs bruk. Dermed må internettdelingen i telefonen gjenaktiveres ved neste brukstilfelle.

Når telefonen koples til bilen, lagres den for senere bruk. Når maks. antall lagrede (50 stk.) er oppnådd, slettes den som ble koplet opp først. Hvis du vil vise en liste over lagrede nettverk, eller manuelt fjerne lagrede nettverk, trykker du på InnstillingerWi-FiLagrede nettverk.

Se avsnittet "Teknikk og sikkerhet for Wi-Fi" angående krav til nettverkstilkoblingen.

Koble opp med*1

Ved tilkobling med bilmodem, vil Volvo On Call-tjenestene bruke tilkoblingen.

P5-1617-SIM card placement

Sett et personlig SIM-kort i holderen under lastegulvet.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.
Trykk på KommunikasjonBilmodem internett.
Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Bilmodem internett.
Hvis annen oppkoblingskilde er brukt tidligere - bekreft valget om å bytte tilkobling.
Angi SIM-kortets PIN-kode.
Bilen kobler seg til nettverket.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Bare biler med Volvo On Call,