Angi reisemål med fritekstsøk

Et reisemål kan angis på forskjellige måter - med fritekstsøk er det for eksempel mulig å søke etter telefonnummer, postnummer, gater, byer, koordinater og spesialmål (Point of Interest - POI).

Med skjermens tastatur kan de fleste tegn skrives og brukes til søk etter reisemål. Du finner en beskrivelse i avsnittet "bruke tastaturet i midtdisplayet".

P5-1507-Navi-Symbol Set dest.
Trykk på Sett mål. nederst på skjermen.
Kartbildet skifter til søk med adresse
Trykk på P5–1507–Symbol-Magnifying glas.
P5-1617-Navi-Set dest-Free text search
Skriv inn søkeord.
Søketreffene listes opp løpende når du skriver.

Hvis søket har gitt ønsket resultat - trykk på et søketreff for å vise treffets informasjonsbilde og velg fortsatt bruk av søketreffet.

Hvis søket har gitt for mange resultater - trykk på Filtrer søk og velg posisjon å søke rundt og velg deretter fortsatt bruk av søketreffet:

• Rundt bilen
  • Rundt reisemålet
  • Langs rute
  • Rundt punkt på kart

Koordinater

Du kan også angi et reisemål med kartkoordinatene.

• Skriv f.eks. "N 58,1234 E 12,5678" og trykk på Søk.
Kompassretningene N, E, S og W kan skrives inn på forskjellige måter, f.eks. som følger:
N 58,1234   E 12,5678 (med mellomrom)
N58,1234   E12,5678 (uten mellomrom)
58,1234N   12,5678E (med kompasspunkt etter koordinaten)
58,1234-12,5678 (med bindestrek uten kompasspunkt)

Det går like bra å bruke punktum [.] som komma [].