Justere funksjoner i multifunksjonelt forsete*

Hvis du vil endre innstillingene, kan både multifunksjonsbryteren på setet og midtdisplayet brukes. I midtdisplayet* vises de forskjellige innstillingene.
P5-1507-Multifunction frot seat
Multifunksjonsbryteren er plassert på siden av sitteputen til setet.

For å aktivere multifunksjonsbryteren, dreier du bryteren opp/ned.

Justere massasjeinnstillinger* i forsetet

Forsetene har massasjefunksjon i seteryggen. Massasjen utføres av luftputer, som kan massere med forskjellige innstillinger.

P5-1507-Seat function-Massage
Vindu for massasje i midtdisplayet.
Aktiver multifunksjonsbryteren ved å dreie bryteren opp eller ned. Seteinnstillingsvisningen åpnes på midtdisplayet.
Velg Massasje i seteinnstillingsvinduet.
For å velge mellom de forskjellige massasjefunksjonene foretar du valget enten direkte på pekeskjermen eller ved å løfte markøren opp/ned ved hjelp av multifunksjonsbryterens øvre/nedre knapp. Endre innstilling i valgt funksjon ved valg direkte på pekeskjermen ved å trykke på pilene med multifunksjonsbryterens fremre/bakre knapp.

Innstillinger for massasje

Følgende innstillinger finnes for massasje:

• /Av: Velg /Av for å slå på/av massasjefunksjonen.
  • Program 1-5: Det er 5 forhåndsinnstilte massasjeprogrammer. Velg mellom Bølge, Kna, Avans., Korsr. og Skuld..
  • Intensitet: Velg mellom Lav, Normal og Høy.
  • Hastighet: Velg mellom Sakte, Normal og Rask.

Omstart av massasje

P5-1617-Restart massage
Knapp for omstart av massasje på midtdisplayet.

Massasjefunksjonen slås av automatisk etter 20 minutter. Gjenaktivering av funksjonen gjøres manuelt.

Trykk på Ny start på midtdisplayet for å starte massasjeprogrammet på nytt.
Massasjeprogrammet starter på nytt. Hvis det ikke gjøres noe, legger meldingen seg i det øvre vinduet.

Når motoren er slått av, er det ikke mulig å bruke massasjefunksjonen.

Justere sidestøttene* i ryggen på forsetet

Seteryggens sider kan justeres for å gi støtte mot sidene.

P5-1507-Seat function-Side Bolster
Visning for justerbar sidestøtte på midtdisplayet.

Når du skal justere sidestøtten:

Aktiver multifunksjonsbryteren ved å dreie bryteren opp eller ned. Seteinnstillingsvisningen åpnes på midtdisplayet.

Velg Sidepolstr. i seteinnstillingsvinduet.

• Trykk på den fremre seteknappen for å øke sidestøtten.
  • Trykk på den bakre seteknappen for å minske sidestøtten.

Justere korsryggstøtten* i forsetet

Korsryggstøtten kan justeres opp/ned/forover/bakover.

P5-1546-Seat function-Lumbar
Vindu for korsryggstøtte i midtdisplayet.

Når du skal justere korsryggstøtten:

Aktiver multifunksjonsbryteren ved å dreie bryteren opp eller ned. Seteinnstillingsvisningen åpnes på midtdisplayet.

Velg Korsrygg i seteinnstillingsvinduet.

• Trykk seteknappen opp/ned for å flytte korsryggstøtten opp/ned.
  • Trykk på den fremre seteknappen for å øke korsryggstøtten.
  • Trykk på bakre seteknapp for å minske korsryggstøtten.

Forlenge seteputen i forsetet

Lengden på sitteputen kan justeres ved hjelp av multifunksjonsbryteren på setet.

P5-1507-Seat function-Cushion extention
Vindu for forlengelse av sittepute i midtdisplayet.
Aktiver multifunksjonsbryteren ved å dreie bryteren opp eller ned. Seteinnstillingsvisningen åpnes på midtdisplayet.

Velg Puteforl. i seteinnstillingsvinduet.

• Trykk på den fremre seteknappen for å forlenge sitteputen.
  • Trykk på bakre seteknapp for å forkorte sitteputen.