Håndtere fart for Pilot Assist*

Pilot Assist kan stilles inn på ulike hastigheter.
P5-1546-ACC hastighet
Obs! Bildet er skjematisk. Detaljer kan variere avhengig av bilmodell.
Endre lagret fart med korte eller lange trykk på rattknappen P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp + (1) eller - (3):
  • Bruk korte trykk for å justere +/- 5 km/t (+/- 5 mph) med hvert trykk.
  • Hold knappen inne for å justere +/- 1 km/t (+/- 1 mph) og slipp når førerdisplayets markering (4) er ved ønsket hastighet.
Sist foretatte trykk lagres i minnet.

Hvis farten økes med gasspedalen før du trykker på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp +, er det bilens aktuelle fart ved knappetrykket som lagres, forutsatt at føreren holder foten på gasspedalen når du trykker.

En midlertidig fartsøkning med gasspedalen, f.eks. ved forbikjøring, påvirker ikke innstillingen. Bilen går tilbake til sist lagret hastighet når gasspedalen slippes.

Automatgir

Pilot Assist kan følge et annet kjøretøy i hastigheter fra stillestående opp til ca. 200 km/t (125 mph).

Merk at minste programmerbare hastighet for Pilot Assist er 30 km/t - (20 mph) selv om den klarer å følge et annet kjøretøy ned til stillestående, er det ikke mulig å velge/lagre en lavere hastighet enn 30 km/t (20 mph).

Høyeste valgbare fart er 200 km/t (125 mph).

Manuelt gir

Pilot Assist kan følge et annet kjøretøy i hastigheter fra 30 km/t 20 mph opp til 200 km/t (125 mph).

Den laveste programmerbare hastigheten for Pilot Assist er 30 km/t (20 mph) - den høyeste er 200 km/t (125 mph).