Aktivere/deaktivere elektrisk oppvarming av setene*

Setene kan varmes opp for å øke komforten for fører og passasjer når det er kaldt.

Aktivere/deaktivere elektrisk oppvarming av forsete*

P5-1507–Climate–Seat and steering wheel regulation
Ratt- og seteknapper i klimaraden.

Trykk på ratt- og seteknappen i klimaraden på midtdisplayet på venstre eller høyre side for å åpne bryterne for sete og ratt.

Hvis bilen ikke har ventilerte seter eller elektrisk oppvarmet ratt, er knappen for elektrisk oppvarmede seter direkte tilgjengelig i klimaraden.

Trykk flere ganger på knappen for elektrisk oppvarmede seter for å skifte mellom de fire nivåene: Av, Høy, Middels og Lav.
Nivået endres, og knappen viser innstilt nivå.

Aktivere/deaktivere elektrisk oppvarming av baksete*

Fra forsetet*

P5-1507–Climate–Seat regulation rear
Knapper for elektriske oppvarmede seter i gruppen Bakre klima i klimavinduet.
Åpne klimavinduet i midtdisplayet og velg fanen Bakre klima.
Trykk flere ganger på knappen for elektrisk oppvarmede seter for å skifte mellom de fire nivåene: Av, Høy, Middels og Lav.
Nivået endres, og knappen viser innstilt nivå.

Fra baksetet

Med 2-sonersklima:
P5-1507–Climate–Rear climate controls physical seat
Knapper for elektrisk oppvarmet sete bakpå tunnelkonsollen.
Trykk flere ganger på de fysiske knappene på venstre eller høyre side for elektriske oppvarmede seter bakpå tunnelkonsollen for å skifte mellom de fire nivåene: Av, Høy, Middels og Lav.
Nivået endres, og diodene i knappen viser innstilt nivå.
Med 4-sonersklima*:
P5-1507–Climate–Rear climate controls seat
Setevarmeindikasjon og brytere på klimapanelet bak tunnelkonsollen.
Trykk flere ganger på knappene på venstre eller høyre side for elektriske oppvarmede seter på tunnelkonsollens klimapanel for å skifte mellom de fire nivåene: Av, Høy, Middels og Lav.
Nivået endres, og skjermen i klimapanelet viser innstilt nivå.

Advarsel

Oppvarmet sete må ikke brukes av personer som har vanskelig for å kjenne temperaturøkning på grunn av nedsatt følsomhet, eller som av en eller annen grunn har vanskeligheter med å betjene reguleringen av setevarmen. I motsatt fall kan det oppstå forbrenninger.

Aktivere/deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarmede seter

Det er mulig å stille inn om automatisk start av elektrisk oppvarmede seter skal være aktivert/deaktivert ved motorstart. Med automatisk start aktiver vil den elektriske oppvarmingen starte ved lave omgivelsestemperaturer.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på Klima.
Under Nivå, automatisk førersetevarme og Nivå, automatisk passasjersetevarme, velger du Av, Lav, Middels eller Høy for å aktivere/deaktivere og velge nivå for automatisk start av elektrisk oppvarmet fører- og passasjersete.