Opprette en Volvo ID

Det er mulig å opprette Volvo ID på forskjellige måter. Hvis Volvo ID opprettes på volvoid.eu.volvocars.com/Account eller med Volvo Cars-appen, må Volvo ID-en også registreres for bilen for at de forskjellige Volvo ID-tjenestene skal kunne brukes.

Opprette Volvo ID med appen Volvo ID

Last ned appen Volvo ID fra Nedlastingssenter i midtdisplayets appvindu.
Start appen, og registrer en personlige e-postadresse eller et mobiltelefonnummer.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til e-postadressen/mobiltelefonnummeret som er registrert.
Volvo ID er nå opprettet, og ID er automatisk registrert til bilen. Nå kan du bruke Volvo ID-tjenestene.

Opprette Volvo ID med Volvo Cars appen

Last ned den nyeste versjonen av Volvo Cars-appen til telefonen1.
Velg å opprette Volvo ID.
Nettsiden for oppretting av Volvo ID vises.
Angi en personlig e-postadresse eller et mobiltelefonnummer.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til e-postadressen/mobiltelefonnummeret som er registrert.
En Volvo ID er nå opprettet og klar til bruk.

Opprette Volvo ID via Volvo Cars' nettside

Gå inn på volvoid.eu.volvocars.com/Account. Velg å opprette en Volvo ID.
Angi en personlig e-postadresse eller et mobiltelefonnummer.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til e-postadressen/mobiltelefonnummeret som er registrert.
En Volvo ID er nå opprettet og klar til bruk.

Registrer Volvo ID for bilen

Hvis Volvo ID ble opprettet via nett eller med Volvo Cars-appen, registrerer du den til bilen:

Hvis det ikke allerede er gjort, laster du ned appen Volvo ID fra Nedlastingssenter i appvinduet i midtdisplayet.

Nb!

Bilen må være koblet til internett for at det skal være mulig å laste ned apper.
Start appen, og skriv inn din Volvo ID.
Følg instruksjonene som sendes automatisk til e-postadressen/mobiltelefonnummeret som er knyttet til din Volvo ID.
Din Volvo ID er nå registrert for bilen. Volvo ID-tjenestene kan nå brukes.
  1. 1 Kan for eksempel lastes ned fra Apple App Store eller Google Play.