PIN-kode til Volvo On Call*

PIN-koden benyttes av sikkerhetsgrunner for å bekrefte at en person har tillatelse til å utføre Volvo On Call-tjenester i en bestemt bil.

Ny PIN-kode

Den firesifrede PIN-koden genereres automatisk av Volvo On Call-servicesenteret eller av en autorisert Volvo-forhandler og sendes til bileieren.

Bruke PIN-kode

Volvo On Call PIN-koden er av sikkerhetsårsaker nødvendig ved følgende tjenester:

• Opprette kobling mellom Volvo On Call-appen og bilen.
  • Fjernopplåsing av bilen via Volvo On Call servicesenter.1
  • Når du starter sporing av stjålet bil via Volvo On Call-servicesenter.1
  • Hvis du oppretter nye app-brukere til bilen din.
  • Hvis du avbryter Volvo On Call-abonnementet via appen, f.eks. ved eierskifte.

Glemt eller vil bytte PIN-kode

Hvis du har glemt PIN-koden eller må bytte den (for eksempel ved kjøp av en bruktbil med Volvo On Call), kontakter du

• en forhandler eller
  • Volvo On Call-servicesenteret1 via ON CALL-knappen, Volvo On Call-appen eller telefon.

Den nye koden blir sendt til bileieren.

Feil PIN-kode er skrevet inn i Volvo On Call-appen gjentatte ganger

Hvis en feilaktig PIN-kode angis ti ganger på rad, blir kontoen låst. For å kunne bruke appen igjen må du velge en ny PIN-kode og opprette en ny app-konto ved å følge samme prosess som da den tidligere appkontoen ble opprettet.

Forskjellen mellom Volvo ID-passordet og Volvo On Call PIN-koden

Passordet til Volvo ID kreves for å logge inn i Volvo On Call-appen. PIN-koden for Volvo On Call er den firesifrede koden som brukes til de ovennevnte tjenestene. PIN-koden beviser at brukeren er den rette.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgjengelige tjenester varierer avhengig av marked.