Eierskifte med Volvo On Call*

Ved eierskifte er det nødvendig å fjerne koblingen til den tidligere eieren og gi den nye eieren tilgang til Volvo On Call.

Selge bil med Volvo On Call

Følgende bør gjøres av den tidligere eieren:
Fjern koblingen mellom bilen og Volvo On Call-appen.
Tilbakestill innstillingene i midtdisplayet – velg å foreta en fabrikktilbakestilling.

Kjøpe bil med Volvo On Call

Følgende må gjøres av den nye eieren:
Kontakt en Volvo-forhandler for å få hjelp til å overføre tiden som gjenstår av den tidligere eierens Volvo On Call-abonnement. Hvis abonnementet er utløpt, må en forlengelse kjøpes. Volvo-forhandleren genererer automatisk en PIN-kode via e-post eller SMS. Lagre PIN-koden på et sikkert sted.
Koble Volvo On Call-appen til bilen.

Eierbytte ved bytte av land

Hvis en bil kjøpes og importeres til et annet land, bør eieren være nøye med å besøke en forhandler i landet der bilen blir kjøpt. Forhandleren skal da slette alle kundedata i systemene sine. I landet som bilen importeres til skal eieren kontakte en forhandler for å få hjelp til å starte Volvo On Call-tjenesten.