Aktivere og deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarmet forsete*

Setene kan varmes opp for å øke komforten for fører og passasjer når det er kaldt.

Det er mulig å stille inn om automatisk start av elektrisk oppvarmede seter skal være aktivert/deaktivert ved motorstart. Med automatisk start aktiver vil den elektriske oppvarmingen starte ved lave omgivelsestemperaturer.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet på midtdisplayet.
Trykk på Klima.
Velg Nivå, automatisk førersetevarme og Nivå, automatisk passasjersetevarme for å aktivere/deaktivere automatisk start av elektrisk oppvarming av fører- og passasjersete.
En "A" vises ved den aktuelle knappen for elektrisk oppvarmede forseter i klimaraden når automatisk start er aktivert.
Velg Lav, Middels eller Høy for å velge nivå etter at funksjonen har blitt aktivert.