Innstillinger for førerdisplay

Endre visningsmodus eller still inn hva som skal vises i førerdisplayet.

Appmenyen

P5P6-21w04-mid-iCup-Driver display app menu

P5P6-2037-iCup-App menu trip symbol – Informasjon om blant annet trippteller og kilometerteller.

Bruke appmenyen

P6-2037-XC40BEV-Right steering wheel switch
  1. P5-Icon red circle 1Lukk meny / endre visningsmodus
  2. P5-Icon red circle 2Venstre/høyre
  3. P5-Icon red circle 3Opp/ned
  4. P5-Icon red circle 4Åpne meny/bekrefte

Appmenyen lukkes etter en stund uten aktivitet, eller for enkelte valg.

Visningsmoduser

Førerdisplayet har tre forskjellige visningsmoduser som endres med P5P6-2037-Display mode button-knappen til høyre på rattet.

• Car Centric – Den midtre delen av førerdisplayet tilpasses avhengig av hvilke funksjoner som er aktive.
  • Calm – Den midtre delen av førerdisplayet er tomt.
  • Navigation – Et kart vises på hele førerdisplayet.

Systeminnstillinger

Systeminnstillinger for førerdisplayet gjøres via midtdisplayet.
Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Velg Kontroller.
Endre ønskede innstillinger.

Innstillingene er personlige og lagres i den aktive brukerprofilen.