Endre språk for tastaturet i midtdisplayet

For at det skal være mulig å veksle mellom forskjellige språk på tastaturet, må språkene selvfølgelig først legges til under Innstillinger.

Legg til eller fjern språk under Innstillinger

Tastaturet er automatisk innstilt på samme språk som systemspråket. Språket for tastaturet kan tilpasses manuelt uten at systemspråket påvirkes.
Trykk på iCup-2037-Settings symbol nederst i midtdisplayet.
Trykk på System, Språk og inndata, Keyboard.
Velg ett eller flere språk fra listen.
Det er nå mulig å veksle mellom de valgte språkene direkte i tastaturet for tekstinnlegging.

Hvis det ikke har blitt valgt noe språk under Innstillinger, beholder tastaturet samme språk som bilens systemspråk.

Veksle mellom forskjellige språk på tastaturet

iCup-2037-Keypad change language

Når flere språk er valgt i Innstillinger, brukes knappen på tastaturet til å veksle mellom de forskjellige språkene.

Endre språk på tastaturet med liste:
Trykk lenge på knappen.
Du ser en liste.
Velg ønsket språk. Hvis mer enn fire språk er valgt, er det mulig å bla i listen fra tastaturet.
Tastaturet tilpasses til det språket som er valgt, og andre ordforslag blir gitt.
For å endre språk på tastaturet uten å vise liste:
Gjør et kort trykk på knappen.
Tastaturet tilpasses det språket som er det neste på listen uten å vise listen.