Legge til og endre tidsinnstilling for tidsinnstilt klimatisering av kupeen

Timeren for den tidsinnstilte klimatiseringen av kupeen kan håndtere opptil 8 tidsinnstillinger.

Legge til tidsinnstilling

Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Velg fanen Parkering.
Trykk på Tidsstyringer.
Et popup-vindu vises.

Nb!

Det er ikke mulig å legge til en tidsinnstilling hvis det allerede finnes 8 innstillinger for timeren. Fjern tidsinnstillingen for å kunne legge til en ny.
Still inn tidspunktet for én eller flere ukedager. Aktiver/deaktiver gjentakelse ved å trykke på Hver uke.
Trykk på Lagre.
Tidsinnstillingen legges til i listen og aktiveres.

Endre tidsinnstilling

Åpne klimavinduet i midtdisplayet.
Velg fanen Parkering.
Trykk på tidsinnstillingen som skal endres.
Et popup-vindu vises.
Rediger tidsinnstillingen på samme måte som under overskriften "Legge til tidsinnstilling" over.