Regulere temperatur for forsetet1

Temperaturen kan stilles inn på ønsket gradtall for klimasonene i forsetet.
Trykk på temperaturknappen nederst i midten av midtdisplayet for å åpne innstillingspanelet.2
Trykk på pilene ved siden av temperaturen for å øke eller senke temperaturen. Når temperaturen er synkronisert, er det også mulig å trykke direkte på pilene uten først å trykke på temperaturknappen.
Temperaturen endres, og knappen viser innstilt temperatur.

Nb!

Det nytter ikke å påskynde oppvarming eller nedkjøling ved å velge høyere eller lavere temperatur enn det som ønskes.
  1. 1 For 2-sonersklima også i baksetet.
  2. 2 Hvis synkronisering av temperatur er deaktivert, vises den aktuelle temperaturen både på fører- og passasjersiden.