Apper

Appvinduet gir tilgang til bilens forhåndsinstallerte og nedlastede apper.

Trykk på ikonet for appvinduet iCup-2037-App view symbol nederst i midtdisplayet for å åpne appvinduet og starte for eksempel radio*, navigasjonssystem og telefon1.

Noen grunnapper er alltid tilgjengelig. Når bilen er koblet til internett, er det mulig å laste ned flere apper, f.eks. nettradio og musikktjenester.

Enkelte apper kan bare brukes hvis bilen er koblet til internett.

Samtlige apper som benyttes, bør være oppdatert til siste versjon. Dette gir tilgang til de nyeste oppdateringene og funksjonene.

Apper lukkes

Hvis en app lukkes plutselig, kan du prøve dette:

• åpne appen igjen
  • kontroller om en oppdatering av appen er tilgjengelig:
    • Åpne appvinduet iCup-2037-App view symbol, og trykk på Google Play. Trykk på iCup-23w17-Menu view symbol og velg appene dine for å se om noen av dem må oppdateres. Oppdater i så fall til den nyeste versjonen.
  • Start systemet på nytt ved å trykke lenge (ca. 20 sekunder) på hjem-knappen.
  • Avinstaller appen, og installer den på nytt.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 De sist brukte appene er alltid tilgjengelige fra hjem-vinduet.