Bluetooth Media Player

Hvis en telefon eller en annen enhet kobles til bilen via Bluetooth, kan medier fra enhetene spilles i Bluetooth Media Player.
iCup-2037-BT Media player

Starte appen Bluetooth Media Player fra hjem-vinduet eller appvinduet iCup-2037-App view symbol. Når appen brukes, kan den også styres via hurtigkommandoer i hjem-vinduet.

Nb!

Bluetooth Media Player må startes først for at det skal være mulig å strømme medier fra en telefon via Bluetooth.

Andre tredjepartsapper for avspilling av medier kan også lastes ned til bilen.