One Pedal Drive

One Pedal Drive passer godt til bykjøring. Med One Pedal Drive kan bilen kjøres på en smidig måte ved at bare gasspedalen trås inn og slippes opp, uten behov for å bruke bremsepedalen.

Aktivere eller deaktivere One Pedal Drive

Trykk på iCup-2037-Settings symbol i midtdisplayet.
Velg Kjøring.
Aktivere eller deaktivere One Pedal Drive.

Nb!

• One Pedal Drive kan ikke aktiveres når kjøremodusen Off-road er aktivert, og knappen blir da grå.
  • Når Off-road aktiveres, settes One Pedal Drive automatisk på Av, og Creep endres til .
  • Når Off-road deaktiveres, gjenopptas innstillingene for One Pedal Drive som ble brukt før Off-road ble aktivert.