Behandle kontakter

Når en telefon er koblet til bilen, kan kontakter søkes opp og velges direkte i midtdisplayet.

Når en telefon er koblet til bilen med Bluetooth og valgt som telefonenhet, vises kontakter under en egen fane i telefonappen.

Deling av kontakter må godkjennes på telefonen før kontaktene kan vises i bilen.

Bla gjennom kontaktene ved å sveipe opp eller ned.

Det er mulig å legge til favoritter i bilens kontaktliste manuelt. For enkelte telefoner1 er det også mulig å vise telefonens favoritter i bilen.

Kontaktene vises ikke

Det kan ta en stund før kontaktene lastes. Hvis det har gått en stund og de fortsatt ikke vises, forsøker du å koble fra telefonen og koble den til igjen.

Nb!

Ikke alle telefoner er helt kompatible med bilen. Kontakter kan da ikke vises i bilen.
  1. 1 Gjelder iPhone med iOS 13 eller senere.