Volvo Cars-appen*

Med Volvo Cars-appen1 kan du holde kontakten med bilen din via forskjellige appfunksjoner.2

Det er for eksempel mulig å låse eller låse opp bilen og starte klimaanlegget i bilen før avreise.3

Laste ned Volvo Cars-appen

Volvo Cars-appen kan lastes nedkostnadsfritt fra Apple App Store eller Google Play. Du kan teste flere av funksjonene til appen uten å koble den til bil ved å kjøre den i demomodus.

Krever internettilkobling

Når du bruker Volvo Cars-appen, vil mobilenheten din sende og ta imot data via Internett. Hvis du ikke har en dataplan, kan mobiloperatøren din fakturere deg for databruken. Hvis du bruker appen i utlandet, kan du debiteres kostnader for dataroaming. Kontakt din mobiloperatør for mer informasjon.

Nb!

Datadeling for knappene i taket må være aktivert for at fjernkontroll av bilfunksjoner, som f.eks. klima og lås, skal fungere.
  1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder enkelte markeder.
  3. 2 Krever at både bilen og den mobile enheten har mobildekning eller annen internettilkobling.
  4. 3 Tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av marked og bilmodell.