Fjernstarte klimaanlegg med Volvo Cars-appen*

Med Volvo Cars-appen kan du fjernstarte klimaanlegget for å varme opp eller avkjøle bilen til en komfortabel temperatur.
Gå til fanen Px-2037-VOC app icon Home, og trykk på Px-2417-VC app climate icon.
Trykk på Start.
Klimaanlegget starter, og det går i 30 minutter.

Stille inn tidsur for klimaanlegg

Et tidsur kan stilles inn slik at klimaanlegget starter automatisk for å varme opp kupeen før avreise. Det er mulig å ha opptil 8 forskjellige tidsinnstillinger. Hvert tidsur kan stilles inn ved å velge tid og ukedag og angi om innstillingen skal gjentas hver uke.

Tidsur stilles inn fra Px-2417-VC app climate icon i fanen Px-2037-VOC app icon Home.

Øvrige klimainnstillinger

Oppvarmingen av førerplassen, passasjersetet og rattet1 aktiveres automatisk ved kaldt vær.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Gjelder biler med rattvarme.