Låse og låse opp med knappene på nøkkelen

Med knappene på nøkkelen kan du låse og låse opp alle dørene og bakluken samtidig.

Låse med knappene på nøkkelen

16w17 - SPA - Remote Key with buttons
Bildet er skjematisk.
Trykk på P5-1507 Remote key icon for lock/global close-knappen for å låse bilen.

Førerdøren må være lukket for at låsesekvensen skal kunne aktiveres1. Hvis noen av de andre dørene eller bakluken er åpen, blir lås og alarm* aktivert først når de lukkes. Alarmens bevegelsesføler* aktiveres når alle dører og bakluken er lukket og låst.

Nb!

En nøkkel som er innelåst i bilen deaktiveres midlertidig og kan ikke brukes før bilen er låst opp med en annen gyldig nøkkel. Funksjonen sikkerhetslåsing deaktiveres også.

Låse når bakluken er åpen

Nb!

Hvis bilen er låst og bakluken fortsatt er åpen, er det viktig å passe på at ikke nøkkelen ligger i bagasjerommet når bakluken lukkes2.

Låse opp med knappene på nøkkelen

Trykk på P5-1646-x90-Remote key icon for unlocking-knappen for å låse opp bilen.

Låse igjen automatisk

Hvis verken dører eller bakluke åpnes innen 2 minutter etter opplåsing, låses de igjen automatisk. Denne funksjonen reduserer faren for at du utilsiktet går fra bilen ulåst.

Hvis nøkkelen ikke fungerer

Hvis knappene på nøkkelen ikke fungerer, kan batteriet være oppbrukt – skift batteriet eller bruk det avtakbare nøkkelbladet.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Hvis bilen har nøkkelfri låsing/opplåsing*, må alle sidedørene være lukket.
  3. 2 Hvis bilen er utstyrt med nøkkelfri låsing/opplåsing* og nøkkelen blir oppdaget inne i bilen, blir ikke bakluken låst når den lukkes.