Apple®CarPlay®*

CarPlay1 gir deg muligheten til å lytte til musikk, ringe telefonsamtaler, få kjøreanvisninger, sende/ta imot meldinger og bruke Siri® uten å bli distrahert fra kjøringen.

CarPlay fungerer med utvalgte modeller av iPhone®2. Hvis bilen ikke allerede har støtte for CarPlay, kan det installeres på et senere tidspunkt. Kontakt en Volvo-forhandler for å installere CarPlay.

Informasjon om hvilke apper som støttes og hvilke modeller av iPhone som er kompatible finnes på Apples nettside: www.apple.com/ios/carplay/. Vi gjør oppmerksom på at Volvo ikke er ansvarlig for innholdet i CarPlay.

Under bruk av kartnavigering via CarPlay vises veivisning i førerdisplayet. En rutebeskrivelse må være aktiv for at kartet skal vises.

Hvis navigering startes via CarPlay, vil eventuelle veibeskrivelser som pågår fra bilens egne systemer avsluttes.

CarPlay-appene kan styres fra midtdisplayet, din iPhone eller knappene til høyre på rattet. Appene kan talestyres med Siri. Langt trykk på rattknappen P5–1507–Voice control button starter talestyring med Siri, og et kort trykk starter bilens egen talestyring. Hvis Siri bryter for tidlig, holde inne rattknappen P5–1507–Voice control button.

1. * Tilleggsutstyr/tilbehør.
  2. 1 Tilgjengeligheten kan variere avhengig av markedet.
  3. 2 Apple, CarPlay, iPhone og Siri er registrerte varemerker som tilhører Apple Inc.