Last ned apper

Når bilen er koblet til internett, er det mulig å laste ned og installere nye apper.
iCup-2037-Google play icon

I Google Play tilbys en rekke forskjellige apper som er tilpasset bruk i bilen.

Bilen må stå stille, dvs. at den må være i modusen Komfort, for at apper skal kunne lastes ned:
Åpne appvinduet iCup-2037-App view symbol.
Trykk på Google Play.
En Google-konto må være knyttet til den gjeldende brukerprofilen for at Google Play skal kunne åpnes.
Søk etter og velg ønsket app1.
Trykk på Install.
Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Nb!

Noen ganger trenger appen tilgang til for eksempel adressebok eller plassering for at appen skal fungere som beregnet. Da vises en oppfordring om å godkjenne dette.
  1. 1 Bare biltilpassede apper er tilgjengelige.