Kople nøkkel til brukerprofil

Det er mulig å kople nøkkelen til en profil. Slik velger du profilen automatisk med alle innstillingene, hver gang bilen brukes med den spesifikke nøkkelen.

Den første gangen nøkkelen brukes, er den ikke koplet til en spesifikk profil. Når bilen startes, aktiveres automatisk profilen Eier eller profilen som var i bruk sist.

Kople nøkkel til profil

Nb!

Hvis nøkkelen har vært koplet til en annen profil, flyttes koplingen fra den forrige profilen til den aktive profilen.
Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Velg Profiler.
Velg Koble nøkkel til profil når du skal kople ønsket nøkkel til en profil.

Det er bare mulig å kople en profil til nøkkelen som brukes i bilen akkurat nå. Hvis det er flere nøkler i bilen, vises meldingen Fant mer enn en nøkkel. Plasser nøkkelen som skal tilknyttes, på reserveleseren.

P6-1746-XC40- Backup start place in tunnel console
Reserveleserens plassering i tunnellkonsollen.

Kople nøkkel fra en profil

Trykk på iCup-2037-Settings symbol.
Velg Profiler.
Velg Fjern knytting av nøkkel fra profil når du skal fjerne en aktiv profil fra nøkkelen som er koplet til.

Det er mulig å kople en nøkkel fra en profil selv om nøkkelen ikke er i bilen.